Annons

Ofere gör debut i dag

Idag gör Edward Ofere debut för TFF i träningsmatchen mot FC Vestsjælland.
– Jag vill se honom het inne i straffområdet, säger TFF-tränaren Anders Grimberg.
Sport • Publicerad 9 augusti 2013
Foto: 

Vestsjælland, som är nykomling i den danska Superligaen, kommer med sitt B-lag till Vångavallen, men det är ändå ett starkt motstånd som väntar TFF.

– De leder den högsta danska reservlagsserien och laget kommer säkert att innehålla några A-lagsspelare. Senast vann de i Superligaen mot Aaalborg, men det är bra med starkt motstånd för oss. Vi ska visa att vi ligger rätt inför höststarten, säger Grimberg.

Annons

Matchen blir en genomkörare för nyförvärvet Edward Ofere, som inte spelat match på ett bra tag.

– Eddie ska spela 70 minuter, sedan får vi byta med tanke på hans långa frånvaro och en viss skaderisk om han blir trött.

Byter spelsystem

Ofere kommer att ligga högst på topp.

– I första halvlek ska vi spela 4–2–3–1. Eddie får tre torpeder bakom sig. Eftersom Linus Olsson är avstängd mot Trollhättan nästa söndag ska vi tesat så här. I andra halvlek ska vi spela 4–4–2 för jag vill ändå se hur Ediie och Linus fungerar ihop, berättar Grimberg.

Han förväntar sig en del av sitt stjärnförvärv.

– Jag vill se ett bra mottagningsspel, som kan bli viktigt för oss, Jag vill se att han är med i situationerna inne i straffområdet och att han är het där.

Mattsson tillbaka

Mittbacken Tobias Mattsson gör comeback efter säsong av skador.

– Han har sett kanonfin ut i några veckor. Han är spelsugen, säger Grimberg.

Saknas i TFF gör Daniel Jovanovic och Martin Cavdarovski samt långtidsskadade Fisnik Shala.

Louise Löfgren
Tomas Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons