Annons

Odd segrade i comeback

IFK-aren Odd Nyheim har varit mer eller mindre skadad de två senaste säsongerna och gjorde comeback unde Påskhelgen - i Ryssbergsloppet i det nordostligaste hörnet av Skåne.
Sport • Publicerad 1 april 2002

Terrängloppet mätte 14 km och Odd vann klassen M35 - samtidigt som han kom totaltrea. Odd fick tiden 47,41 och med den var han dryga tre minuter efter Spårvägens Mattias Persson. Mattias har dock vunnit terräng-SM de två senaste åren och därför var Odd speciellt nöjd med tid och placering: - Ja, med tanke på min långa frånvaro, så är jag mycket nöjd och nu satsar jag för fullt igen vilket närmast innebär terräng-DM över 8 km kommande helg, sa Odd efter loppet i Ryssberget. Tvåa i loppet kom Jan-Erik Arvidsson från Pallas och han fick tiden 46,39. IFK fick ytterligare två klasssegrare, där Hans Larsson vann klassen M19 med tiden 54.18 och här kom klubbkamraten Patrik Lill sjua med 59.17. Magnus Lundberg vann klassen M20 - som var ett motionslopp över 5,6 km och här blev segertiden 19.48.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons