Annons

Öberg nöp till " och åkte ut

Nicklas Öberg är äntligen skadefri " men i sin andra seriematch för Höllviken såg han till att bli utvisad. "Det han gjorde går inte att försvara", säger tränare Caspar Pauckstadt.
Sport • Publicerad 20 juni 2005

Höllviken åkte till Kristianstad för att kontraslå mot seriekonkurrenten i jakten på tre poäng.

I stället blev det ett helt annat slag som var matchavgörande.

Annons

Efter en halvtimmes spel fälldes Gif-anfallaren Nicklas Öberg av Markus Svensson. Tumult uppstod och hemmalagets Mikael Tomasson gav sig in i duellen.

– Han sätter in ett knä i Nicklas lår och då nyper Nicklas Öberg honom i kinden. Det blev rött på det, säger Caspar Pauckstadt.

Från läktarhåll såg det ut som ett slag, men oavsett stod domaren bra placerad och visade omedelbart ut Höllvikenspelaren.

– Det här går inte att försvara och Nicklas var ångerfull efteråt. Han menar att det handlade om frustration från hans sida " han har varit borta länge och trodde kanske att det skulle vara lättare att komma tillbaka, säger Caspar. Strax efter incidenten kom nästa slag " 1"0 till Kristianstad i 34:e.

– Det var tufft att komma tillbaka efter det. Det var dålig karma i hela omklädningsrummet.

2"0 direkt efter pausen och även om HGIF lyckades reducera (Johan Isgren) så lyckades inte laget mobilisera mer kraft. 3"1 blev det till slut.

– Det här var en match av oerhört viktig karaktär och det var mycket besvikelse efteråt. Vi måste gå igenom den här frustrationen och se vad den beror på. Det här är absolut inte vad vi förväntat oss och kanske är det där skon klämmer, säger Caspar Pauckstadt.

Martin Falkenby

FOTBOLL KRISTIANSTAD
FOTBOLL KRISTIANSTAD
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons