Oavgjort för U21-landslag

Tredje raka oavgjorda matchen gavs också en tredjeplats för svenska U21-landslaget i fyrnationsturneringen i Skåne. På lördagen blev det 1–1 mot Frankrike med TFF: s Johan Dahlin i målet.
Sport • Publicerad 31 maj 2008

Sverige tog ledningen i 53:e minuten genom Mikael Lustig men bara tre minuter senare kunde Frankrike kvittera genom Loic Remy. Andra halvlek blev sedan stökig med en rad varningar och Sverige fick chansen att avgöra när Frankrike drog på sig två utvisningar i slutet av matchen. Resultatet gjorde dock att Frankrike vann turneringen, en poäng före Holland, som tidigare besegrat Portugal med 2-0.TFF:s Rasmus Bengtsson fick ingen speltid.