Annons

Ö Torp bröt trenden

Efter två matcher, där man inte riktigt känt igen spelet och som innebar 1–1 i Simrishamn och 0–2 hemma mot Sövestad, kom Östra Torp igen på allra bästa sätt i går i Ystad.
Sport • Publicerad 10 juni 2009

TRELLEBORG. Det innebar seger och 2–1 (2–0) mot IFK Ystad och detta trots att Torp saknade flera ordinarie spelare.

– I dag saknade vi Anders Olsson i målet men Andreas Sånesson ersatte på bästa sätt och vidare hade vi inte med Martin Rengbo, Anders Nilsson, Philip Marklund eller Patrik Andersson, inleder lagledaren, Mathias Jönsson.

Annons

Torp tog ledningen i den 20:e minuten via ett friläge, där Filip Zahn rann igenom och gjorde sitt åttonde mål för säsongen. Fyra minuter fram nickade Anders Mårtensson in 0–2 och till målen ska läggas ett bra Torpspel fram till pausen.

– Detta trots att vi spelade i nästan full storm och där regnet vräkte ned. I andra halvlek bevakade vi i stort ledningen fram till deras 1–2 i den 63:e minuten. Skönt att vi sedan kunde hålla rent bakåt och ta en viktig seger, avrundar Mathias.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons