Annons

Nytt derby för Stavsten

Matcherna kommer tätt för Stavsten. Efter måndagens seger i Skånederbyt mot IFK Malmö reser trelleborgarna i dag till Kristianstad.
Sport • Publicerad 1 december 2004

– Det ska inte vara några problem för oss med täta matcher. Enda risken är att killarna kanske tror att de inte kan förlora, därför var det bra att Kristianstad slog Ystad senast. Vi vet att vi måste vara på tårna från början, säger tränaren Christian "Mini" Åkerman.

Kristianstads uddamålsseger mot Ystad i söndags (29–28) var en skräll. Segern kom sedan storstjärnan Ivica Zubac, med meriter från det kroatiska landslaget, petats. Resultatet ett snabbare spel och två poäng.

Annons

Om det blir samma taktiska grepp i kväll återstår att se. Klart är att Zubac var blek när Stavsten segrade i Södan tidigare i höst.

Stavsten hade flera sjuka spelare på planen i måndags – Mini, Jonas Persson och Jannick Secher. Samtliga är nu kuranta.

– Jag hade magproblem och förmodligen feber. Jag tränade inte i dag (tisdag) men känner mig klart bättre och har tagit ut mig själv.

– Vi matchade "JP" och Jannick väldigt sparsamt så de ska vara fräscha.

Martin Falkenby

HANDBOLL TRELLEBORG
HANDBOLL TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons