Annons

Nya tränare i Tif Vikings

Ishockeyklubben Tif Vikings har gjort klart med nya tränare. Conny Johansson och Fredrik Hallberg är duon som ska leda laget i division tre i höst.
Sport • Publicerad 29 april 2002

Conny Johansson och Fredrik Hallberg har tillhört Tif Vikings rutinerade garde i flera år. Conny har varit målvakt och Fredrik har spelat back. Nu lägger duon skridskorna på hyllan och tar plats vid taktiktavlan. I helgen blev det klart att de båda tar över som tränare för Tif Vikings till kommande säsong. Därmed ersätter de ukrainaren Oleg Missenko som tränat laget de senaste säsongerna. - En lösning som vi är mycket nöjda med, säger Fredrik Jönsson, sammankallande i Tif:s seniorutskott. Conny och Fredrik är helt "gröna" som tränare, men Tif tror ändå att de har en hel del att tillföra. - Båda har spelat i Tif i säkert tio säsonger. De vet hur det fungerar i den här klubben, säger Fredrik Jönsson. Nästa fas i Tif Vikings organisation är att hitta ett par nya spelare. Kontakter med spelare i Malmö är knutna sen tidigare. Bland annat har Malmöklubben Limhamn ekonomiska problem och hotas av spelarflykt. - Vi hoppas få positiva svar därifrån. Om en månad hoppas vi ha större delen av nästa säsongs trupp klar, säger Fredrik Jönsson. Text: Thomas Karlsson

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons