Annons

Nya grepp när SM inleds

Vad gör man väl inte som entusiast för att skapa så stort intresse som möjligt kring den sport man älskar och lever med och för? Hököpinge BK med Kenneth Nordström i täten bjuder på lite udda SM-arrangemang under helgen.
Sport • Publicerad 26 juni 2009

VELLINGE

– Ja, det gäller att hela tiden hitta nya grepp och just skapa intresse, säger Kenneth om helgens båda arrangemang och fortsätter:

Annons

– Det börjar under lördagen, där vi står som arrangör av Veteran-SM i Möllehallen i Skivarp. I nuläget är 23 brottare anmälda men det dyker hela tiden upp nya namn, där Tibor Ambrus, från BK Enig i Växjö är det senaste och ett av de mest intressanta. Tibor är ungrare i grunden och har också EM-deltagande för Ungern på meritlistan.

Om nu brottarna kommer från stora delar av södra Sverige, när det gäller veteranerna, så är de flesta brottarna hemmahörande i just Hököpinge BK, när det gäller söndagens SM-brottning. Kenneth informerar:

– Ja, det handlar om Beach-SM på stranden nedanför Sandskogen i Ystad och även där står vi som arrangörer.

SM-brottningen i Skivarp börjar klockan 14 på lördag och söndagens Beach-SM börjar klockan 10.

Nicolinn Nilsson
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons