Annons

Nya danskar till Stavsten

Stavsten gör en nysatsning på danska spelare. På måndagen blev Jannick Secher klar för klubben. - Jannick är grymt bra och var med i landslaget i förfjor, säger Eje Wilör. Dansken var på gång till Trelleborg redan förra sommaren. Då satte hans dåvarande klubb Grasshoppers stopp för övergången. Nu ska allt vara klart, ettårskontraktet är påskrivet och övergången registrerad.
Sport • Publicerad 24 maj 2004

Jannick Secher är en vänsterhänt högernia med tio landskamper i bagaget. 29 år och med vältränad kropp räknar Eje med att dansken blir ett lyft för Stavsten. En annan landsman som är "på gång" är Kenni Nörskov. Storskytten utgör inget direkt nyförvärv eftersom han kom till Stavsten i februari. Men klubbens ordförande vittnar om en pånyttfödd Kenni. - Han tränar hårt och han har också en bonus i sitt kontrakt - vinner han skytteligan i division ett så utfaller den. Jag har redan plockat ut pengarna till honom? Men Eje tänker inte bara på dagens lag, därför har han plockat en stor dansk till. Under tisdagen ska 17-årige Mustafa Savas bli klar. En junior på 110 kilo som är på väg in i danska juniorlandslaget. Mustafa ska framför allt spetsa juniorlaget i satsningen på ett SM-tecken, men han ska också få chansen i A-tröjan. Det samma gäller flera av juniorerna och därför är det inte klart vilka seniorer som får fortsatt förtroende. - Det finns en del frågetecken kring laget och vi ser över vilka spelare vi behöver. Ett svenskt nyförvärv blir det. Martin Tidén, med förflutet i Stavsten, IFK Malmö och senast AIK, förstärker på linjen.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons