Annons

Ny dipp gav 2–5 i Alvesta

En bra insats några matcher på raken behöver på intet sätt betyda ett trendbrott – åtminstone inte när det gäller årets upplaga av Tif Vikings. I går vann Alvesta med 5–2 (0–0, 4–2, 1–0).
Sport • Publicerad 22 november 2009

TRELLEBORG. – Nej, vi var tillbaka igen och dippade rejält, tycker jag och detta efter bra insatser mot både Tyringe och Limhamn. I dag fick vi inte alls ihop samma inställning och laddning som i de matcherna och vi är inte ens med från början.

Så inleder Pontus Mårtensson, tränare i Tif Vikings, efter utflykten till Småland och han fortsätter så här:

Annons

– Simon (Svanlund) håller oss helt klart kvar i matchen under hela första perioden och i honom har vi fått en riktigt stabil målvakt. Framåt hade vi knappast någonting då och jag tror det handlade om sex-sju skott.

Christian Carlsson föregick med gott exempel som lagkapten och gjorde själv båda tröstmålen.

Christian & Co har inte många timmar på sig att vila upp inför nästa holmgång och det är Jonstorp som då gäller. Hemma på onsdag!

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons