Annons

"Nu är det sista chansen"

IFK Trelleborg har förlorat de senaste matcherna, viktiga matcher mot bottenkonkurrenter. Dagens bortamatch mot Leikin är sista chansen, det erkänner även tränaren.
Sport • Publicerad 24 augusti 2002

- Nu är det sista chansen, så är det bara. Vi måste ha tre poäng annars är vi för långt efter, säger Michele Liuzzi. För IFK gäller det först och främst att hålla tätt bakåt i matchens inledning. Allt för många gånger har laget släppt in mål i matchöppningen. - Vi måste spela disciplinerat och säkert första tio till femton minuterna. Vi har fått kämpa i uppförsbacke alldeles för många gånger och vi är inte så dåliga som resultaten visat, säger Michele som är positiv som vanligt och statistiken ger honom rätt den här gången. Leikin tog inte en enda poäng på hemmaplan före sommaruppehållet och gjorde futtiga ett mål. I höst har de vunnit en gång, med 1-0. - Rent statistiskt så ligger vi bra till eftersom vi tagit fem poäng på bortaplan. Det gäller bara att vi släpper på handbromsen. När det gäller laguttagningen har Michele Liuzzi angenäma problem. Egentligen är dagens match den första på säsongen där han kan lämna spelare hemma. - Konkurrens är bra och det är väl det vi saknat i år. I dag får Apostolos Papias börja på bänken då Magnus Walfrid varit ordentligt het den senaste tiden. Intressant är att se vad Patrik Karlsson, lånet från TFF, kan uträtta. - Han har tränat tre gånger med oss och man ser att han är sugen på att spela. "Paddy" är en måltjuv och han ger sig in i situationerna med maximal fart, säger Michele. Laget: Dan Sadé-Christian Andersson, Anders Rundqvist, Daniel Olofsson, Görkan Ahmetoglu-Magnus Bönnemark, Magnus Persson, Magnus Walfrid, Elbasan Avdyli-Meysam Javan, Patrik Karlsson. Avbytare: Per Lundgren, Mathias Kardos, Peter Sesay, Apostolos Papias, Senad Klempic

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons