Annons

Noring borta fyra veckor

TFF får klara sig utan axelskadade Viktor Noring ett tag framöver. Målvakten har ett uttänjt ledband.
– Jag blir borta upp till fyra veckor, säger 19-åringen.
Sport • Publicerad 1 april 2010

TRELLEBORG. 2009 års succémålvakt skadade sig i hemmamötet med Kalmar förra veckan. Först på tisdagen röntgades han. Ledbandet i höger axel hade förskjutits några millimeter och nu väntar rehabilitering de närmaste veckorna.

– Det är klart att det känns surt men jag får fokusera på annat. Jag får hålla uppe konditionen, bli starkare och få ett bättre tillslag på bollen.

Annons

Viktor Noring har aldrig haft en skada som hållit honom från spel så pass länge som en månad. Nu hoppas han att läkeköttet är bra.

– Läkaren sa att det brukar ta fyra veckor innan man kan spela match igen efter en sån här skada. Men jag vet inte, det kanske känns bra efter en vecka och då kan jag komma tillbaka snabbare, säger Viktor Noring.

Helsingborg på måndag och mötena med Djurgården och Göteborg veckan därpå är matcher som Viktor med största sannolikhet missar. Även matcherna mot Brommapojkarna och Elfsborg är i farozonen.

Riskerar du att tappa din plats som förstemålvakt?

– Det finns alltid konkurrens och det finns i bakhuvudet att jag kanske inte får spela när jag blivit frisk. Men det är bara att köra på och hoppas på att jag kan ta tillbaka min plats.

Björn Gustavsson
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons