Noll poäng i Ängelholm

TFF satsade på full pott i Ängelholm. Det blev noll poäng.- Vi skapar så många chanser att vi skulle ha vinnit den här matchen, säger TFF-tränaren Ulf Larsson.
Sport • Publicerad 19 oktober 2002

TFF klarade nytt kontrakt redan förra veckan. För Ängelholm gällde matchen viktiga poäng i bottenstriden.Trots förutsättningarna var det gästande Trelleborg som tog kommandot i matchen och skapade mängder med chanser.- Vi hade åtta klara målchanser, ansåg tränarparet Grimberg-Larsson och de allra klaraste av chanserna var av sådan art att de 987 på läktarplatsen redan väntade på avspark.- Hade matchen gällt något för oss så hade vi satt chanserna, säger Jonas Nilsson som missade två mycket bra lägen.TFF visade vilja att ta poäng i matchen, det visade sig inte minst i varningarna.Trelleborgarna drog på sig fyra gula kort, samtliga betyder att spelare är avstängda i avslutningsmatchen mot Frölunda.Yousef Fakhro, debutanten som valdes till TFF:s bäste, drog på sig två varningar och visades ut.Mattias Kronvall drog på sig en varning för protest och är avstängd och på övertid ruffade Thomas Magnusson och fick gult kort.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.