Annons

Niklas tog vara på sin stora chans

Det var inte bara Toni Bahtiri som gjorde debut i startelvan mot Väsby utan det gäller även för Niklas Nordgren.
Sport • Publicerad 22 augusti 2005

Niklas, 20 år fyllda, kom till TFF från tiden som ungdomsproffs i Middlesbrough inför fjorårssäsongen och har Wä IF som moderklubb. Han har ofta jämförts med pappa, Mats, som spelade allsvenskt i Öster men också som proffs i Tyskland. Båda har likheten att sätta tekniken i centrum, men i Niklas fall har skadorna ofta ställt till det.

" Jag har inte kunnat träna fullt ut i veckan som gått, eftersom det började strama i ena låret häromdagen och det är min vanliga otur, inleder Niklas med efter matchen mot Väsby. Niklas är medveten om att han enbart fick chansen från start, eftersom Jonas Bjurström är avstängd. Låret höll och han tog vara på chansen.

Annons

" Det gick väl helt OK! Jag hade uppdraget att spela offensivt och kom också fram i några bra skottlägen men tyvärr kom jag bara till med vänsterfoten, analyserar Niklas, efter matchen.

I anteckningarna finns ett skottförsök noterat i båda halvlekarna men precis som Niklas antyder " det blev ingen riktig fräs med just vänstran. Det bästa skottet smet dessutom precis utanför Väsbymålvakten, Niklas Westbergs vänstra stolpe.

" Deras målvakt var väldigt duktig, förtydligar också Niklas.

Niklas Westberg var inte bara duktig " han räddade helt klart sitt lag från att förlora och stod för fem direkt avgörande räddningar.

Niklas Nordgren ska " förutom skottförsöken " ha kredit för ett konstruktivt mittfältsspel i stort. Dessutom var det han som låg bakom matchens första farlighet, efter fem minuter och där Patrik Redo i princip sköt i luften, när det gäller avslutet.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons