Annons

Niclas Kindvall klar för BK Näset

Förre Malmö FF-spelaren Niclas Kindvall blev på onsdagen definitivt klar för BK Näset. Därmed återförenas han med tidigare lagkamraten i MFF Jonas Wirmola.
Sport • Publicerad 20 februari 2002

- Han har skrivit på ett tvåårskontrakt och vi är överens med Malmö FF om övergången, bekräftar Tor Olsson, fotbollsordförande i nya division fem-laget. Niclas Kindvall, som har ett mångårigt förflutet som allsvensk spelare, senast i MFF, har också varit proffs i tyska Hamburger SV. Senaste säsongen var han dock utlånad till division fyra-laget Bara Goif. Med Niclas Kindvall i laget får BK Näset massor av allsvensk rutin. Sedan tidigare är förre MFF:aren Jonas Wirmola klar för klubben och spelande tränaren Göran Holter har spelat allsvenskt med IFK Norrköping. - Nu har vi värvat färdigt och med de här namnen hoppas vi att det kommer mycket folk till våra matcher, säger Tor Olsson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons