Negativ IFK-trend fortsätter

IFK kom till Bromölla med en ynka poäng på de senaste tre matcherna och eländet fortsatte och när man åkte därifrån hade man spätt på den negativa trenden. Bromölla vann nämligen med 28-27 (13-14).
Sport • Publicerad 12 december 2003

IFK kom till spel utan Stefan Hermann och Senad Alkic men Jadranko Milosevic var med. Även om Damir Alkic var med och Pierre Chamizo kompletterade, så räckte IFK-skyttet inte riktigt till. Detsamma gäller den annars så säkre målvakten, Claus Boldt, som inledde skralt och till och med ersattes av Andreas Göransson vid ställningen 10-5 till hemmalaget. - Andreas Göransson agerade mycket bra i målet och jag vill också ha honom som den sammantaget bäste i IFK, menar Christer Carlsson - ordförande i Bromölla. Med "Andy" i målet kom IFK snart ikapp och i halvtid ledde man också med 14-13. Under inledningen av den andra halvleken fortsatte IFK att föra spelet och man ledde mestadels med ett mål. - Man hade också ofta chansen att öka på till en tvåmålsledning men man slarvade i det avgörande momentet, fortsätter Christer Carlsson. IFK-ledningen fortgick tills det återstod tio minuter men då kom Bromölla på allvar med i handlingen igen. Man ledde med två bollar och fem minuter kvar och till slut alltså hemmaseger med 28-27.