Näset vann i Anderslöv

BK Näset kom snabbt tillbaka efter 1-2 hemma i premiären mot Vintrie och nu besegrade man Anderslövs Boik på bortaplan med 2-0 (1-0). Sett till matchen i stort var väl resultatet rättvist men Anderslöv hade en jättechans att kvittera med knappa tio minuter kvar.
Sport • Publicerad 26 april 2002

- Ja, det var vår klart bästa chans, där en Näsetspelare räddade bollen på mållinjen, sedan Mikael Skarin skjutit utifrån, säger Boik-tränaren Bertil Olsson direkt efter matchen. Göran Holter inledde som småklubbsspelare i just Boik och nu var han tillbaka och det var också han som avgjorde till 0-2 i slutminuterna. Kosova-V Ingelstad 5-1 (2-0) Västra Ingelstad råkade ut för en smärre chock på Rosengårds Norra IP i går kväll, där Kosova IF tog emot. Samma Kosova som inledde med 0-7 mot BK Kick. Klågerup-Ö Torp 0-8 (0-4) Ö Torp fortsätter att imponera men i går fick man god hjälp av hemmaförsvaret under inledningen. - Klågerup åkte på en frilägesutvisning efter tio minuter, där Ola (Persson) gjorde 0-1 på straffsparken som följde, förklarar lagledaren Mathias Jönsson efter matchen. Janstorp-Klagstorp 0-0 Klagstorp stod för målchanserna men matchen slutade mållös, där hemmamålvakten Danny Axelsson stod för flertalet fina räddningar. Skabersjö-L Beddinge 0-1 (0-0) Fjolårets tränare i Skabersjö, Jan-Eve Persson, kom, sågs och segrade, när han lotsade sitt nya lag, Lilla Beddinge BK, till segern med 1-0. Malmö U-Minnesberg 6-3 (2-1) På Lindängens IP rasade målen in i en takt som väl ingen i Minnesberg hade räknat med. Calle Wihlborg, Henrik Lindau och Mikael Persson gjorde bortamålen.