Näset föll oturligt

Sport • Publicerad 24 april 2005

Lite dålig stil brukar det handla om, när ledare brukar skylla förluster på otur men när BK Näset förlorade borta mot Lunds S.K. är det helt i sin ordning. LSK vann med 3– 2 (1– 2).

Efter ledningen i pausen började eländet för gästerna i den 68: e minuten och då blev det 2– 2, sedan en nick studsat på Anders Jemails bröst och in i egna målet. Oturen fortsatte och fem minuter senare avgjordes matchen. Målvakten i Näset, Peter Larsson, fick en bakåtpassning och när han sköt ut bollen studsade denna i ryggen på en motståndare och in i egna målet.

– En makalös otur och jag har sällan eller aldrig varit med om något liknande, menar lagledaren, Mattias Palm.

Även om matchen alltså förlorades prisar Mattias tvåmålsskytten, Jonas Myllenberg:

– Ja, Jonas gör två jättefina mål, där han gör det andra sedan han sprintat ifrån hemmaförsvaret och kom ensam med målvakten.