Annons

Nära hemmaseger på Vannhög

Sport • Publicerad 8 september 2007

Nu blev det alltså 2– 2 efter en mållös första halvlek men för den skull långt ifrån avsaknad av klara målchanser. Under den inledande halvleken kunde nämligen hemmalaget fullt möjligt lett med både 2– 0 och 3– 0.

Filip Marras och Bekim Ismajli hade de bästa chanserna och var helt fria med EBK-målvakten – som dock storstilat räddade varje gång. Vinden spelade stor roll och gästernas medvind i första halvlek gav ett kraftigt tryck mot hemmaförsvaret. Man redde dock uty stormarna och i medvind trodde nog de flesta på Vannhög, att hemmalaget skulle fixa det.

Annons

DIVISION TRE

Nu blev det istället Eslöv som tog ledningen tio minuter efter pausen. Meysam Javan fick problem på vänsterkantenoch Jörgen Nilsson kunde slå in bollen till 0– 1 förbi en chanslös Mattias Eriksson i hemmamålet.

Fem minuter fram kom dock 1– 1 och det var ett vackert men lite turligt mål av Rickard Andersson. Rickard nicktouchade in bollen.

En kvart senare kom även 2– 1 och även det på nick men nu var det Filip Marras som var målskytt. Minuten senare kvitterade dock Eslöv och ännu en gång var det Jörgen Nilsson som gjorde målet.

2– 2 och en ny, viktig poäng till Stavsten/YMor.

– Jag tycker nog vi borde vunnit och taktikst spelar vi riktigt, riktigt bra i dag, menar nye tränaren, Patrik Edvardsson efteråt.

Sigge Hansson

Stavsten/Ymor tog en ny viktig poäng i jakten undan nedflyttning i division tre. Topplaget Eslövs BK "fick" 2– 2 för hemmalaget låg klart närmast sege
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons