Annons

Mustafa - vår senaste mästare

I helgen som gick fick Trelleborg den senaste svenske mästaren i raden av en hel del genom årens lopp men den allra första med boxningen som förtecken. Mustafa El-Molla är namnet och Allehanda var på plats, när han tränade för första gången som just svensk mästare och snacka om att då stå i fokus!
Sport • Publicerad 3 mars 2003

Mustafa vann SM i diplomboxning i Landskrona, där han var bäst i 75 kg-klassen efter finalsegern över Kungälvs John Niklasson. Diplomboxning är förstadiet till riktig boxning och där man bedömer grundboxningen som sådan. Fotarbetet, hur man hanterar guarden och rena slag bedöms extra. - Mustafa kan bli nästan hur bra som helst och trots sin tyngd är han oerhört snabb. Dessutom har han ambitionen att utvecklas, menar tränaren i BK Amatör, Ingemar Fors.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons