Annons

Mirre frustrerad över inställning

Höllviken var på väg mot ett riktigt bottennapp hemma mot Högaborg. Martin Pedersen räddade delar av äran med ett långskott från halva plan. Ett mål som betydde 2–2 (0–2).
Sport • Publicerad 18 augusti 2008

– Visst kändes det som en halv seger med ett sent kvitteringsmål, men det var usel inställning i dag. Jag har sås svårt att förstå varför man inte går in för att vinna en match, säger Gif-tränaren Mirre Gimtell.

Med nöd och näppe oavgjort hemma mot Högaborg – med endast två segrar i serien – är en stor missräkning för Höllviken, precis som hela säsongen.

Annons

– Det känns enormt frustrerande att ha sju matcher kvar att spela och inte ha en chans att vinna serien. Vi har ingenting att spela för, mer än att passa oss för lagen i botten. Därför måste alla inse att varje match är oerhört viktig.

Mirre Gimtell ska diskutera en eventuell fortsättning med Höllviken.

– Jag vill få det klart så fort som möjligt.

Klart är att laget har potential.

– När vi är bra så är vi riktigt bra, men när inställningen inte är hundra kan vi förlora mot bottenlagen. (TA)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons