Annons

Minnesberg vände 0– 2 till 3– 2 mot Boik

Sport • Publicerad 3 juni 2006

DIVISION SEX

Mängder av målchanser och fina mål överlag. Det gällde när Minnesberg och Anderslöv spelade derby i går. Matchen slutade 3– 2 (0– 2).

Annons

Redan under matchinleningen började målchanserna radas upp och närmast under inledningen var Anderslöv med en bollträff i "klykan". Det blev också Anderslöv som tog ledningen.

Tim Gabrielsson gjorde 0– 1 och Thomas Sramek 0– 2 under mitten av halvleken och det var också ställningen i pausen.

I andra halvlek tog Minnesberg över det mesta och efterhand verkade gästerna gå mer eller mindre på knäna.

– Minnesberg jobbade ner oss, det är bara att erkänna, säger Boik-tränaren Ulf Pålsson efter matchen.

Analysen talar väl klartext – Minnesberg vände och vann! 1– 2 genom Jon Pettersson och spelade 63 minuter. Kvitteringen till 2– 2 gjorde Ki Nilsson med fem minuter kvar och med två kvar ordnade Joakim Wihlborg segern genom att slå in 3– 2. "Jockes" mål var efter en retur, där Linus Sandell först nickade mot mål.

– Vi har ju hela andra halvlek och dessutom var deras mål väldigt billiga, så jag tycker vi vinner rättvist, menar hemmatränarren Björn Eriksson.

Klagstorp– Gislöv 1– 3

Klagstorp i botten och Gislöv i toppen borde innebära överlägset spel åt ena hållet men så blev det inte. Klagstorp skapade väl så många chanser som Gislöv under inledningshalvleken men ändå ledde Gislöv med 2– 0 i pausen. Båda målen inslagna av Mattias Mårtensson.

Inhopparen Gert-Arne Persson reducerade till 1– 2 för Klagstorp på ett härligt volleyskott under inledningen av andra halvlek men det skulle komma mera från Gislövs håll. Rättare sagt från Mattias Mårtenssons håll – han fullbordade nämligen sitt hattric och fastställde därmed siffrorna till 1– 3.

– Vi har lite tur i dag och jag tycker Klagstorp gör en jättebra match. Vi har turen att göra våra mål på kontringar, menar Gislövstränaren Nicklas Nilsson.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons