Annons

Minnesberg satte krokben

Den uppskjutna matchen mellan Minnesberg och Västra Ingelstad spelades i går och hemmaspelarna i Minnesberg överraskade.
Sport • Publicerad 1 september 2010

MINNESBERG. Matchen slutade 2–2 (1–1) och det stjälpte kanske aningen mer för gästerna än det hjälpte hemmalaget. Poängförlusten innebär nämligen att Västra Ingelstad tappar i jakten på seriesegern men ligger fortfarande på en av de tre kvalplatserna uppåt. Minnesberg har fyra poäng tillgodo till Näsets FF på kvalplatsen nedåt.

– Vi låg under hela tiden och det var en bedrövlig fotboll som presterades. Jag tycker att vi senaste tiden bara spelat matcher och det har gjort att vi inte hunnit träna och inte minst i dessa sammanhang måste man träna, menar Ingelstadstränaren Torsten Bohlen.

Christoffer Gardahl och Roger Jönsson heter målskyttarna för Minnesberg och för gästerna gjordes målen av Joakim Forsberg och Dennis Andersson

Martin Falkenby
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons