Minnesberg besegrade Boik

Minnesberg fortsätter att imponera som nykomling och i går tog man en ny fin seger. Hemma vann man nämligen över Anderslövs Boik med 3-2 efter 2-1 i pausen.
Sport • Publicerad 5 september 2004

- Vi vann rättvist, tycker jag och speciellt i den första halvleken spelade vi fin fotboll, menar hemmatränaren, Björn Eriksson.

Björn var dock inte nöjd med den utvisning som drabbade Jon Pettersson i mitten av andra halvlek - vid ställningen 3-1.

Segermålen gjordes av Henrik Lindau - som blev dubbel målskytt och av André Gillborg.

- En riktig skräpmatch från vår sida, menade Boik-tränaren, Ulf Påhlsson och han meddelade Joakim Persson och Mikael Hansson som sina målskyttar.

Skurup-Skegrie 0-2

- I dag spelade vi riktigt bra och kunde ha vunnit med betydligt större siffror, menar Mats Ersson i Skegrieledningen.

Då hade Skegrie ganska överraskande vunnit den svåra bortamatchen i Skurup med 2-0 - efter mål av Jeppa Andersson och Stefan Greko.

Gislöv-Malmö U 6-1

Gislövs fina höstform sitter i och nu gjorde man hela 6-1 mot Malmö United efter två mål av Jimmy Sundström och Linus Bladh. Övriga mål gjordes av Mats Palmqvist och Jimmy Rasmusson.

Gylle-Hakoah 0-1

1-0 till Gylle kablades ut på nätet men det var falskt alarm!

- Nej, tyvärr blev det inte så utan vi föll med 0-1 - målet inskjutit på en straffspark, meddelar tränaren, Roger Parmstrand.

Skabersjö-L Beddinge 1-0

Toppen mot botten borde ge klara siffror - speciellt som serieledande Skabersjö hade hemmaplan men så blev det inte alls.

- Nej, vi var väl så bra i dag men skillnaden är att vi inte gör mål på våra chanser, menar Lilla Beddinge-tränaren, Jan-Eve Persson.

Omgångens resultat ger fortsatt spänning i toppen, där Gislöv och Minnesberg möts i nästsista omgången. då möts även Hakoah och Skabersjö och mycket kan avgöras då. I övrigt kan väl Gislöv hoppas på Klågerup och Anderslöv, när det gäller svårt motstånd för serieledande Skabersjö.

Pelister-Klagstorp 4-0

Pelister kom snabbt tillbaka i segerspåret och besegrade i lördags Klagstorp med klara 4-0 (2-0). Segermålen gjordes av Dragan Simic och Mehmed Civtci, där båda blev dubbla målskyttar.

Förlusten innebär att anrika småklubben Klagstorps IF fått på nöten två gånger i rad på Albäck, där Tre Lyktor vann med 4-1 senast!

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.