Mingel på Skånederby 11/11

Sport • Publicerad 11 november 2007
Axel Lindborg, 12 år från Ystad och Jakob Knutsson, 12 år från Ystad tycker att matchen är bra och spännande. YIF vinner med två bollar tror Jakob. Bild: Gustav Wennerholm
Axel Lindborg, 12 år från Ystad och Jakob Knutsson, 12 år från Ystad tycker att matchen är bra och spännande. YIF vinner med två bollar tror Jakob. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Karolina och Sven Åkesson, Ystad tror att YIF vinner med 29-27. Bild: Gustav Wennerholm
Karolina och Sven Åkesson, Ystad tror att YIF vinner med 29-27. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Jonas Lindhe från Ystad tyckte att det var en bra match som böljade lite. YIF hade lite tur men målvakten David Andersson var avgörande. Bild: Gustav Wennerholm
Jonas Lindhe från Ystad tyckte att det var en bra match som böljade lite. YIF hade lite tur men målvakten David Andersson var avgörande. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Palle Tornbjer tyckte i halvtid att matchen varit trevande men tror på YIF-vinst med 27-24. Bild: Gustav Wennerholm
Palle Tornbjer tyckte i halvtid att matchen varit trevande men tror på YIF-vinst med 27-24. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Ingermar Hansson från Ystad tror att YIF vinner med 30-28 och att Oscar Carlén gör flest mål. Bild: Gustav Wennerholm
Ingermar Hansson från Ystad tror att YIF vinner med 30-28 och att Oscar Carlén gör flest mål. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Tord och Marie Håkansson från Ystad tror på YIF-vinst med ett mål. Bild: Gustav Wennerholm
Tord och Marie Håkansson från Ystad tror på YIF-vinst med ett mål. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Ebba och Olof Reiman från Ystad tyckte att matchen var bra och spännande och att matchens lirare var David Andersson. Bild: Gustav Wennerholm
Ebba och Olof Reiman från Ystad tyckte att matchen var bra och spännande och att matchens lirare var David Andersson. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Jörgen Nilsson från Ystad tyckte att matchen var underhållande och spännande och kul med vinst. Bild: Gustav Wennerholm
Jörgen Nilsson från Ystad tyckte att matchen var underhållande och spännande och kul med vinst. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Göran Olsson från Ystad, tränare för P97:orna tror att YIF vinner med 32-30. Bild: Gustav Wennerholm
Göran Olsson från Ystad, tränare för P97:orna tror att YIF vinner med 32-30. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Lars-Johan Ahlqvist från Bjärred tyckte att det var en spännande, underhållande match och en väldigt bra laginsats av YIF. Bild: Gustav Wennerholm
Lars-Johan Ahlqvist från Bjärred tyckte att det var en spännande, underhållande match och en väldigt bra laginsats av YIF. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Lucas Lindhe och Saga Lindhe Österberg. Skitbra match, tyckte Lucas. Saga tyckte att YIF var lite dåliga i försvaret ibland. Bild: Gustav Wennerholm
Lucas Lindhe och Saga Lindhe Österberg. Skitbra match, tyckte Lucas. Saga tyckte att YIF var lite dåliga i försvaret ibland. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Harald Jönsson och Mats Jönsson från Hamenhög tycker att det har gått sådär i första halvlek, men tror ändå på 28-26 till YIF. Bild: Gustav Wennerholm
Harald Jönsson och Mats Jönsson från Hamenhög tycker att det har gått sådär i första halvlek, men tror ändå på 28-26 till YIF. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Tim Rix och Johannes Nilsson båda från Ystad stod båda två i YIF:s klack White Angels. Bild: Gustav Wennerholm
Tim Rix och Johannes Nilsson båda från Ystad stod båda två i YIF:s klack White Angels. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Karin och Anders Svensson från Tomelilla tippar slutresultat: 35-30 till YIF. Bild: Gustav Wennerholm
Karin och Anders Svensson från Tomelilla tippar slutresultat: 35-30 till YIF. Bild: Gustav WennerholmFoto: 
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.