MFF-profil ny tränare i Höllviken

Förre MFF-mittfältaren Caspar Pauckstadt blir, lite överraskande, Höllvikens GIF:s näste tränare efter avgående Hans Zielinski.
Sport • Publicerad 23 oktober 2002

Pauckstadt spelade i allsvenskan för MFF på 1980-talet innan han försvann till proffsspel på Cypern i Paralimni. Närmast kommer han från Bunkeflo IF, där han ansvarat för klubbens juniorlag sedan våren, då han flyttade tillbaka till Sverige efter en sju år lång sejour i USA. - Caspar blir heltidsanställd i klubben, säger Höllvikens ordförande Mats Nilsson. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med option för ytterligare ett år, och kommer förutom a-truppen att ansvara för vårt kansli. En bra helhetslösning för oss. Organisationen kring Pauckstadt ska diskuteras, men klart är att Hans Zielinski kommer att arbeta med ungdomsverksamheten. Caspar Pauckstadt tillträder den 1 november.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.