Mest oavgjort för TBTK

Säsongens sista seriesammandragning i division ett - som ägde rum i Trollhättan - gav tre poäng till Trelleborgs BTK:s "Ladies Team", sedan man spelat tre oavgjorda matcher och förlorat en. Lördagen gav två gånger 5-5 mot Falköping och Lindome o5-5 mot Uddevalla och 4-6 mot Linné.
Sport • Publicerad 17 mars 2002

under lördagen följdes av - Med det här laget måst vi vara nöjda, även om det var lite onödigt att förlora båda dubbelmatcherna mot Uddevalla, där vi ledde med 5-3säger lagledaren Lennart Nilsson på väg hem från Trollhättan. Som alltid visade Veronica Augustsson sin storhet som bordtennisspelare på det här planet och hon vann samtliga singelmatcher i helgen och dessutom vann hon och Marie Persson i dubbel mot Linné. Division 1 Södra Falköping-Trelleborgs BTK 5-5, Lindome-TBTK 5-5, Uddevalla-TBTK 5-5, Linné-TBTK 6-4.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.