Annons

Melander: Jag somnade med ett leende

Idel glada TFF-ansikten mötte upp i omklädningsrummet dagen efter derbytriumfen. "Jag är stolt över det här laget", sa Mattias Thylander.
Sport • Publicerad 24 april 2007
Glada TFF:are 2: Michael Mensah och Fredrik Persson.
Glada TFF:are 2: Michael Mensah och Fredrik Persson.Foto: 
Glada TFF:are 1: Michele Liuzzi, tipselittränare, och Dennis Melander. @08 Bildbyline:Bild: Claes Nyberg
Glada TFF:are 1: Michele Liuzzi, tipselittränare, och Dennis Melander. @08 Bildbyline:Bild: Claes NybergFoto: 

Ryggdunkningar och skratt. Men mest av allt: breda leenden bland TFF-spelarna dagen efter 2– 1 mot Malmö FF.

Dennis Melander sammanfattade känslan:

Annons

– Jag somnade med ett leende över läpparna och när jag la huvudet på kudden kände jag bara ett enda stort välbefinnande.

Dennis Melander är blå ända in i själen och att besegra rivalen är stort.

– Det här kommer vi leva ganska länge på. Det känns extra när man ställs mot de färgerna (himmelsblått) eftersom vi har ett speciellt förhållande till MFF. Så har det varit sedan pojklagsfotbollen, de har alltid varit så sturska. Därför är det alltid kul att stjäla poäng från MFF.

– Skönt också att få en trea relativt tidigt. Även Mattias Thylander strålade av glädje över de nödvändiga poäng som segern betydde.

– Det var viktigt att vi lyfte oss från jumboplatsen. Vid förlust hade vi kanske börjat tvivla. Men jag vet att vårt spel håller för allsvenskan och vi ska inte tro något annat, sa "Thylle som trots fajten på mittfältet kände sig fräsch.

– I de tidigare matcherna har jag åkt på smällar, det klarade jag mig ifrån den här gången.

Ny match redan på onsdag, mot Enskede i cupen, var han dock inte särskilt glad över.

– Det är inga problem att ladda om, inte för mig iallafall, men jag behöver några dagar mellan matcherna. Sedan prisade Mattias Thylander Björn Westerblad för ett stort arbete i det tysta – anfallaren som fortsätter löpa mest av alla TFF-spelare.

Fredrik Persson hyllade å sin sida försvaret.

– Det var superettanförsvaret som var tillbaka. Defensiven var hundraprocentig, lika bra som förra året och nu är det ändå bättre motståndare, sa TFF-keepern.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons