Annons

Mehmet bakom Beharsegern

I går var det feststämning på Albäcksvallen – både för, under och efter matchen. Det handlade om mötet Behar– Sarajevo, där mängder av bosnier från både Malmö och Trelleborg hade mött upp.
Sport • Publicerad 18 juni 2007
Mehmet Ciftci var tillbaka som fotbollsspelare och här står han för förarbetet till Senudin Avdilovics 1– 0. Behar vann med 2– 0 och Senudin gjorde även det andra målet. @08 Bildbyline:Bild: Tomas Nyberg
Mehmet Ciftci var tillbaka som fotbollsspelare och här står han för förarbetet till Senudin Avdilovics 1– 0. Behar vann med 2– 0 och Senudin gjorde även det andra målet. @08 Bildbyline:Bild: Tomas NybergFoto: 

En av de mest uppmärksammade var Mehmet Ciftci – som TA-sporten skrev om i lördagens tidning.

DIVISION SEX

Annons

Mehmet var tillbaka som aktiv fotbollsspelare efter två års avstängning och comebacken kunde knappast börjat bättre:

– Det var mycket roligt att vara tillbaka som fotbollsspelare. Som om jag lever upp på nytt – som att andas nytt liv men oj, vad trött jag blev.

Så inleder en överlycklig Mehmet direkt efter matchen och han hade all anledning att vara extra lycklig. Inte bara för comebackens skull som sådan utan även över den egna insatsen:

– Ja, jag låg ju bakom 1– 0, där jag passade till Senudin men jag hade även en fot med innan han senare slog in 2– 0, förtydligar Mehmet.

Behar vann den välspelade division sexmatchen med 2– 0 (1– 0) och där alltså Senudin Avdilovic gjorde båda målen.

Före matchen togs en förbrödringens lagbild på de båda lagen och ett par hundra åskådare hade mött upp.

– En väldigt juste match utan en massa gula kort!

Så sammanfattade Bertil Pettersson intrycken av matchen. Bertil brukar fungera som matchkontrollant åt Skåneboll och han hade alltså inget att rapportera till förbundet.

Sundet– Gislöv 0– 1

Gislöv lyckades spräcka nollan i andra halvlek och därmed ligger man på kvalplatsen under Anderslöv. Henrik Svensson gjorde målet.

Annons

I kväll möts Anderslöv och Skanör/Falsterbo i en "liten seriefinal".

Kick– Näsets FF 1– 1

Båda målen gjordes i andra halvlek, där Christian Nilssons gjorde Näsets.

Skegrie– Minnesberg 0– 3

– Vi gjorde ganska snabbt 0– 1 och sedan kontrollerade vi matchen ganska bra. Trots en utvisad mot slutet kunde vi ändå öka på till 0– 3. I pausen hade vi 0– 2, informerar tränaren Kent Ekholst.

FC Malmö– L Beddinge 4– 4

Massor av mål, där Patrik Karlsson blev dubbel målskytt för Lilla Beddinge. Johan Ylitepsa och Ola Persson kompletterade som målskyttar.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons