Annons

Mattisson: "TFF är ett alternativ"

Ett nej och ett kanske. Det är svaren som TFF hittills fått från spelarna på önskelistan. "Jag bestämmer mig när Halmstad har säkrat allsvenska kontraktet", säger Hasse Mattisson till TA-sporten.
Sport • Publicerad 3 oktober 2006

Kristian Haynes tackade nej till TFF innan han ens blivit erbjuden ett kontrakt. Den förre TFF-spelaren fortsätter med AIK i två år till.

Hasse Mattisson ser dock TFF som en möjlig klubb.

Annons

– Jag spelar i Halmstad hösten ut och klubben vill ha mig kvar. De lägger säkert fram ett förslag snart, säger Mattisson.

Efter tio år i MFF fick han ett korttidskontrakt med HBK. Sedan augusti har han pendlat mellan familjen i Malmö och träningar i Halmstad. Med fem omgångar kvar är HBK indraget i den allsvenska bottenstriden och Hasse Mattisson säger att klubben inte kommer erbjuda en förlängning förrän det allsvenska kontraktet är säkrat.

Samtidigt har TFF tagit kontakt med honom.

– Trelleborg låter som ett alternativ men jag vill inte spekulera innan Halmstad har säkrat kontraktet. Lasse Larsson har tagit kontakt med mig och han ska återkomma.

Du vill fortsätta spela i allsvenskan?

– Oh ja! Ett år till – minst!

Har du koll på TFF?

– De har haft en fantastisk säsong. Det är riktigt imponerande att de varit så stabila. Tio insläppta, varav häften under de senaste matcherna, är helt otroligt. Något måste fungera riktigt bra där nere, säger Hasse Mattisson.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons