Annons

Match: Trelleborgs FF-Elfsborg 0-1 (0-0)

Träningsmatchen på Snarringe IP blev en kylslagen historia som slutade med bortavinst för boråsarna efter mål av Martin Strömberg.
Sport • Publicerad 24 mars 2002

Det syntes inte att det skiljde en division mellan TFF och Elfsborg. Matchen var ganska jämn och inget av lagen lyckades skapa några direkta farligheter i den första halvleken. BILD:CLAES NYBERG Största intrycket i matchen stod Johan Laursen för, som nu verkar ha hittat rätt på Trelleborgs mittfält. Han serverade en hel del fina framspelningar, men kvickheten hos Jonas Nilsson och Greger Andrijevski fanns inte där. - Defensivt tycker jag att vi har fått till det, men det där sista lilla avgörande som man vinner på har vi inte lyckats få fram ännu, tyckte Laursen själv efter matchen. Elfsborg hade också svårt att skapa farligheter i blåsten, men en kvart före slut rann en passning igenom annars godkända mittlåset med Thomas Magnusson och Peter Abelsson och Martin Strömberg kunde avgöra för bortalaget. Bland de bättre i TFF var förutom Johan Laursen även Dennis Melander som vänsterback och Kristian Haynes som vänsterytter. Träningsmatch Trelleborgs FF-Elfsborg 0-1 (0-0) E: Martin Strömberg.

Claes Nyberg claes.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons