Annons

Match: Tif Vikings-Åstorp 1-4

I höst kommer det att liras division tre-hockey i Söderslättshallen. Det vågar man påstå sedan Tif Vikings åkt på en ny kvalsmäll på onsdagen mot gästande Åstorp.
Sport • Publicerad 6 mars 2002

Det förra division tre-laget vann med 4-1 efter att trelleborgarna nära på kollapsat i sista perioden. En mållös första period följdes av överläge Tif efter två perioder, sedan Niklas Borgkvist gett trelleborgarna hopp med sitt 1-0-mål efter 18.44. Sedan var emellertid det roliga slut för hemmalagets del. I sista akten sjönk man tillbaka i egen zon och hade svårt att få till något konstruktivt spel i offensiven, trots att man över minuten spelade fem mot tre i mitten av perioden. - Tycker vi förde matchen de två första perioderna, sedan tog orken slut, konstaterade också tränaren Lars-Göran Österlund. Kval till div 2 Tif Vikings-Åstorp 1-4 (0-0, 1-0, 0-4) Tif: Niklas Borgkvist. Text: Olle Dahlbäck

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons