Annons

Match: TFF-HIF 1-0 (1-0)

TFF svarade för en bra prestation i utvecklingsserien (reservlag) när man på måndagen slog Helsingborgs IF på Vångavallen med 1-0.
Sport • Publicerad 19 augusti 2002

Segermålet kom efter en halvtimmes spel, ett långt inkast från Douglas Andersson som Kristian Haynes skallade in. Ungdomarna Måns Eckerlund och Ola Brodén kunde spätt på målskörden ytterligare efter pausvilan men saknade kylan i avsluten. - En fin skalp. Vi förlorade mot samma lag med 0-3 på Olympia, sade en nöjd Lasse Larsson i TFF, som också kunde glädja sig åt att klubbens andre estländare Andrei Tjunin gjorde bra ifrån sig på mittfältet. - En godkänd debut. Han har hög arbetskapacitet och visade stort hjärta, berömde Lasse Larsson. Utvecklingsserien TFF-Helsingborgs IF 1-0 (1-0) TFF: Kristian Haynes.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons