Annons

Match: TFF-Häcken 2-3 (1-2)

Glöm allsvenskan! Det rådet får TFF efter 2-3-förlusten mot Häcken på Vångavallen, trots att bara tre omgångar är spelade av totalt 30 i superettan.
Sport • Publicerad 28 april 2002

BILD: TOMAS NYBERG Trots en hoppfull inledning med 1-0 redan i den tolfte minuten av Greger Andrijevski, föll hemmaspelet ihop totalt och gästande Häcken kunde, utan att glänsa, vända till 1-2 i paus och till slut 2-3. Först i slutminuterna, när TFF jagade en kvittering och lyckades skapa tryck mot göteborgarnas mål, uppträdde trelleborgarna som ett förväntat topplag i superettan som har ambitionen att spela allsvenskt nästa säsong. Innan dess uppträdde man emellanåt pinsamt tafatt. Så pass att en del av publiken reste sig och lämnade Vångavallen redan när 1-3-målet föll i den 62:a minuten. - Jag kanske inte är tillräckligt bra i mitt ledarskap eftersom det inte fungerar bättre, sade TFF-tränaren Alf Westerberg självkritiskt efter åtta insläppta mål på tre matcher i superettan. Som om inte det var nog med förlusten, tvingades man i TFF också konstatera att Jörgen Eriksson blir borta ett tag, en förmodad bristning i baksidan av ena låret, tvingade honom att linka av planen strax innan pausvilan. Dessutom snackade mittfältaren Johan Laursen till sig en varning i den andra halvleken. Något som gör att också han missar den svåra bortamatchen mot Café Opera på lördag. Superettan TFF-Häcken 2-3 (1-2) TFF: Greger Andrijevski (12), Patrik Svensson (73). Häcken: Jonas Axeldal (25), Andreas Tell (45, 62). Publik: 1 973

Martin Kubista martin.kubista@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons