Annons

Match: Sölvesborg-Tif Vikings 4-2

Tif Vikings kom snabbt ner på jorden efter segern över Kallinge/Ronneby i söndags. På tisdagskvällen fick man åter ikläda sig förlorarens roll.
Sport • Publicerad 15 januari 2002

- Det känns tungt. Vi hade hoppats på poäng här, kommenterade en dämpad lagledare i Vikings, Göran Åhlander, efter att Sölvesborg vunnit hemma på Sölveshov med 4-2.

Annons

Hela säsongen har Tif drabbats av återbud på grund av, främst sjukdom och skador. Tisdagens match var inget undantag. Fem spelare kunde inte spela på grund av sjukdom och skador och i elfte timmen ringde Joakim Allard återbud.

- Han tentade och skulle själv ta sig till ishallen men hann aldrig fram i tid, berättade Åhlander. Vi kom till matchen med 13 utespelare, vilket innebar att vi fick gå runt på två backpar hela matchen.

En alltför tuff uppgift.

Ändå var det nära att trelleborgarna hade lurat hemmalaget på poäng.

Efter en dålig förstaperiod och en olycklig inledning på den andra, där Sölvesborg kunde öka på sin ledning till 3-0, tog sig Tif i kragen när Sergej Babij första reducerade till 3-1 och Marcus Niclasson sedan satte 3-2 5.29 in på slutperioden.

- Tyvärr fick de en kontring som resulterade i 4-2 när vi tryckte på för en kvittering, suckade Åhlander.

Fortsättningsserien, div 2

Sölvesborg-Tif Vikings 4-2 (2-0, 1-1, 1-1)

Mål, Tif: Sergej Babij, Marcus Niclasson.

Text: Olle Dahlbäck

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons