Annons

Match: Snöstorp-Höllvikens Gif 2-1 (1-0)

Division fyra-laget Snöstorp skulle väl knappast kunna stjälpa Höllvikens Gif i Svenska Cupen på pappret, men i verkligheten slog hallänningarna ut skåningarna i lördagens match.
Sport • Publicerad 13 april 2002

- En besvikelse så klart, vi hade hoppats gå vidare och kanske få ett allsvenskt lag hemma i nästa omgång, konstaterade lagledaren Thomas Bauer. - Men det var fullt rättvist, vi spelade lojt och inte många spelare fick godkänt i matchen. Målvakten Jonas Fredriksson var emellertid duktig, liksom Otto Persson och André Cedermarker som var den som skickade in reduceringen för Höllviken i den 92:a minuten. - Det var väl de tre som får godkänt i den här matchen.Nu hoppas vi bara på att det stämmer att ett dåligt genrep ger en bra premiär så att vi vinner över Helsingborg Södra i division två-premiären. Svenska Cupen Snöstorp-Höllvikens Gif 2-1 (1-0) H: André Cedermarker

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons