Annons

Match: Limhamn-IFK Trelleborg 4-0 (3-0)

IFK Trelleborg kommer att få det svettigt i årets division två. På lördagen åkte man på en praktknock borta mot division fem-laget Limhamn, som satsar på att ta sig upp i seriesystemet med hjälp av gamle IFK-tränaren Anders Grimberg.
Sport • Publicerad 9 mars 2002

Malmölaget vann komfortabelt med 4-0. - Vi nådde tyvärr inte alls den standard som vi gjorde förra veckan när vi slog danska Holbaek. Det fungerade varken framåt eller bakåt i dag, erkände nye IFK-tränaren Michele Liuzzi, som dock inte var alltför nedslagen efter utskåpningen. - Vi vet om förutsättningarna den här säsongen och får jobba efter dem. Men vi måste försöka tänka positivt och visa rätt inställning, vilket killarna gjort hittills. För andra matchen i rad missade IFK en straffspark. Redan i den andra matchminuten mot Limhamn, brände Andreas Palmqvist möjligheten att ge trelleborgarna överläget. - Vi får väl träna på straffar framöver. Vi brände ju en mot danskarna också, konstaterade Liuzzi som erkände att Limhamn var klassen bättre. Träningsmatch Limhamn-IFK Trelleborg 4-0 (3-0) Text: Olle Dahlbäck

Lasse Bryggare lasse.bryggare@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons