Annons

Match: Kristianstad-Trelleborg Basket 67-56 (38-23)

TB var bäst i tre fjärdedelar av matchen, men en ödesdiger andraperiod fällde trelleborgarna i bortamötet mot Kristianstad i södertrean.
Sport • Publicerad 12 januari 2002

Efter första perioden ledde trelleborgarna med 16-13 och det såg ut som om man på nytt skulle besegra Kristianstad, så som man gjorde hemma i gymnasiehallen senast, men då överraskade Kristianstad:

Annons

- De spelade med helplanspress i andra och vi har inte tränat på att möta sådant motstånd, förklarar TB:s spelande tränare Ulf Thysell.

- Jag hade dessutom förbrukat vår timeout i den perioden redan efter en dryg minut eftersom vi inte inledde så bra, därför kunde vi inte rätta till spelet förrän i andra halvlek.

Den andra perioden vann Kristianstad med hela 25-7 och trots att sedan TB kom igen bra i matchen, var så nära som sju poäng mot slutet, så blev det alltså förlust med nio poäng den här gången.

- 67 insläppta poäng är helt OK, däremot är det inte tillräckligt med 56 poäng framåt. Vi spelar ett bra försvarsspel men behöver förbättra anfallsspelet, så det kommer vi att jobba på framöver.

Div 3 S

Kristianstad-Trelleborg 67-56 (38-23)

T: Ulf Thysell 23, Daniel Zdrakovic 14, Mikael Rengbrandt 6, Luan Beiqi 4, Thomas Nilsson 4, Joakim Nilsson 3, Stewe Gustavsson 2.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons