Annons

Match: Kirsebergs IF-IFK Trelleborg 2-1 (0-0)

Det blev visserligen knapp förlust för IFK Trelleborg när man träningsmatchade mot Kirseberg inne i Malmö, men tränaren Michele Liuzzi var ganska nöjd i alla fall:
Sport • Publicerad 12 mars 2002

- Spelarna visade upp en helt annan attityd och inställning än senast mot Limhamn och vi skapade många chanser, bland annat hade Meysam Javan ett väldigt bra skott som deras målvakt gjorde en fantastisk räddning på. Efter en mållös första halvlek inledde Kirseberg med mål i 60:e minuten och bara tre minuter därpå strulade man till det i IFK-försvaret och drog på sig en straff. Trots underläge 0-2 fortsatte dock IFK-spelarna att kämpa och spelade stundtals riktigt bra fotboll. I den 78:e minuten blev Meysam Javan fälld i straffområdet och det resulterade i en straff för IFK. Martin Laneryd lade bollen säkert i mål och fastställde därmed slutresultatet. I helgen har IFK matchledigt, nästa träningsmatch äger inte rum förrän lördagen den 23 mars då man åker till Arlöv för att möta IF Heimer 15.00. Träningsmatch Kirsebergs IF-IFK Trelleborg 2-1 (0-0) IFK: Martin Laneryd (str)

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons