Annons

Match: Karlskrona-IFK Trelleborg 31-28

Det slutade som det brukar göra när IFK mötte Karlskrona i Blekinge. Det blev förlust.Karlskrona vann med 31-28 (15-17) efter att orken tagit slut hos trelleborgarna i den andra halvleken.
Sport • Publicerad 24 februari 2002

- Vi orkade inte i 60 minuter. Vi hade inte folk på nio meter så att vi kunde byta runt som det är tänkt. Nu fick de som spelade på distans dra ett alldeles för tungt lass, förklarade Staffan Ekberg, IFK-tränaren genomklappningen efter pausen, där ledning 17-15 förbyttes till underläge. IFK hade ett gyllene läge att gå ifatt vid ställningen 28-27 till Karlskrona i slutminuterna, men då missade man en straff. Istället gjorde hemmalaget 29-27. Div 2 Södra Karlskrona-IFK Trelleborg 31-28 (15-17) IFK: Pierre Chamizo 6, Martin Ljungqvist 6, Niclas Ljungqvist 5 (2), Patric Sandblom 4, Johan Antonsen 3, Henrik Reiz 2, Niklas Strandell (1), Andreas Tuvesson.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons