Annons

Match: IFK-Karlskrona AIF 1-4 (1-1)

När Vångavallsklockan visade på 87 spelade minuter stod det fortfarande 1-1 i domaren Jesper Jönsson Platoffs protokoll och därmed hoppades man så klart i hemmalägret också på minst en poäng. Så blev det dock inte utan under resten av speltiden - med två minuters tillägg - kunde Karlskrona avgöra med tre mål och därmed 1-4 som slutresultat.
Sport • Publicerad 20 maj 2002

- I dag ville vi inte vinna och det märktes tyvärr redan i omklädningsrummet. Det var så illa att jag tvingades ta hjälp av skadade Anders Rundqvist och Daniel Olofsson för att få igång killarna men det hjälpte alltså inte, menade IFK-tränaren Michele Liuzzi efter matchen. Gästerna tog ledningen efter endast 13 minuter och då var det Urban Svensson som tryckte in bollen vid Dan Sadés främre stolpe. Karlskrona fortsatte med ett offensivt spel och man skapade också flera fina målchanser framför hemmamålet. Mitt i en stark Karlskronaperiod kom Meysam Javan fram i en kontring och Meysam rundade rutinerat Rickard Fransson i målet och slog elegant in bollen till 1-1. Då återstod tio minuter fram till pausen och man började skönja ett något kraftfullare IFK-spel. Med kvarten kvar tog Dan Sadé olyckligt bollen med händerna utanför straffområdet och IFK tvingades därför spela resten av matchen- cirka kvarten - med endast tio spelare på planen. Per Lundgren kom in som ersättare i målet och stod för flera fina räddningar men med full fart framåt för gästerna under slutminuterna tvingades Per till sist kapitulera. Inte bara en utan tre bollar trillade in bakom honom under de sista fem minuterna och därmed alltså hela 1-4 för IFK. Division 2 Södra IFK-Karlskrona AIF 1-4 (1-1) Mål, IFK: Meysam Javan. KAIF: Urban Svensson 2, Jonas Andersson, Niklas Andersson. Falkenbergs FF-Höllvikens Gif 3-0 (1-0)

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons