Match: IFK-HK Farmen 24-35 (10-20), division två södra.

Att handboll är en sport som kräver engagemang - det är allmänt känt och vid total avsaknad av sådant kan det mycket väl bli som i matchen mellan den tippade seriefavoriten IFK och nedflyttningskandidaten HK Farmen.
Sport • Publicerad 24 mars 2002

- Som ledare blir man oerhört besviken och egentligen är det helt sjukt som spelarna agerar i dag. Det är ju inte bara denna matchen det berör utan Farmen stannar kanske kvar i serien på grund av vårt oengagemang och därmed kan också något annat lag drabbas, säger IFK-tränaren Staffan Ekberg direkt efter matchen. Nu blev det Kävlinge som drabbades och som nu tvingas kvala för ett nytt division två-kontrakt och det är bara att hoppas att ingen från den föreningen var på plats i går och såg eländet till inställning. Matchen i går blev i allra högsta grad konstig redan från början och klockan stod på 11.04, innan IFK kunde göra första målet. Niklas Strandell sköt då in 1-6 men efterhand blev det itter värre för Emil Hallgren i IFK-målet. Att plocka fram någon IFK-are över mängden i går ter sig löjligt men Andreas Göranssons slutminuter i målet var åtminstone klart godkända. - Vi kör igång sommarträningen inför nästa säsong den 13 maj och alla som har spelat i år har kontrakt som löper vidare och det känns i alla fall bra, avrundar Staffan. DIV 2 SÖDRA IFK-HK Farmen 24-35 (10-20) IFK: Martin Ljungqvist 7, Marcus Sjöstrand 3, Niklas Strandell 3, Henrik Reiz 3, Linus Svensson 2, Andreas Tufvesson 2, Damir Alkic 2, Niclas Ljungqvist 2. Farmen: Sebastian Geisler 14, Calle Sjödin 5, Johan Fehlin 4, Mattias Gustavsson 4, Daniel Köster 3, Ulf Littorin 2, Robin Ehlde 2, Max Alterbeck.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.