Annons

Match: Höllvikens Gif-IFK Hässleholm 2-3 (0-1)

Höllviken försökte sig på att spela 4-3-3 när man tog emot IFK Hässleholm på konstgräset hemmavid. Det experimentet föll inte helt väl ut.
Sport • Publicerad 2 mars 2002

- Man kan säga att det var ett blandat resultat. Försvarsmässigt var det kanske inte så lyckat, vi fick ett stort gap mellan backlinjen och mittfältet men framåt lyckades det bättre, menade Höllvikens lagledare, Thomas Bauer. IFK Hässleholm hittade de ytor på kanterna som Höllviken var tvunget att släppa till och gjorde 1-0 redan efter åtta minuters spel. 2-0 till gästerna kom i inledningen av första halvlek men då började också Höllviken sakta men säkert spela bättre. Martin Nordbladh recucerade till 1-2, sedan gjorde Hässleholm 3-1 och Martin Nordbladh stod även för 2-3-reduceringen. - Vi låg på mot slutet, bland annat hade Otto Persson ett bra skott och Jörgen Persson slog en frispark i ribban. Magnus Bergström, Otto Persson, Jörgen Persson och Martin Nordbladh skötte sig bra i matchen där bland andra Tomas Strandberg, André Cedermarker och Tim Jörwall saknades. Träningsmatch Höllvikens Gif-IFK Hässleholm 2-3 (0-1) Hgif: Martin Nordbladh 2.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons