Match: Höllviken-Kulladal 4-1 (3-0)

André Cedermarker blev tvåmålsskytt när Höllviken besegrade Kulladal i en träningsmatch under lördagen.
Sport • Publicerad 23 mars 2002

I cirka tjugo minuter lyckades Kulladal hålla Höllviken stången innan Cedermarker klippte till för första gången. Peter "Peppe" Eker ökade sedan på till 2-0 tio minuter före halvtidsvilan och med fyra minuter kvar till paus var det Emanuel Melanders tur. Han klippte på ett halvchansskott några meter från mittlinjen och efter en smärre tavla av Kulladals målvakt letade den sig in vid vänstra stolpen. I andra halvlek fick Kulladal en straff efter tolv minuters spel, men den var varken speciellt hård eller välplacerad och Jonas Björkqvist i Höllvikenmålet fick därmed glädjen att rädda den. André Cedermarker blev tvåmålsskytt en kvart in i andra halvlek och fem minuter före slutsignalen fick Kulladal sin andra straff (båda lagen var överens om att båda var feldömda) och den här gången lyckades Kulladal reducera. - Jag tycker att vi spelade stabilt. Det var bra, även om vi kan bättre och det var synd att vi inte fick hålla nollan, tyckte Höllvikentränaren Niclas Nylén. Men två så tokigt dömda straffar är inte mycket att göra åt och båda lagen skrattade ju också åt det hela. Träningsmatch Höllvikens Gif-Kulladals FF 4-1 (3-0) H: André Cedermarker 2, Peter Eker, Emanuel Melander.