Match: Höllviken-Bunkeflo 2-2 (1-2)

En kraftig sidovind störde alla förhoppningar om konstruktivt spel när Höllviken träningsmatchade mot division tre-laget Bunkeflo på lördagen.Matchen slutade 2-2 men det var lite överraskande gästerna som länge hade greppet på konstgräset.
Sport • Publicerad 10 mars 2002
BILD:CLAES NYBERG
BILD:CLAES NYBERGFoto:

Förre IFK-anfallaren Martin Nordbladh, som gjorde två mål senast mot IFK Hässleholm, fick rött kort i slutet av den andra halvleken när domaren ansåg att han försökte filma till sig en straff vid ställningen 2-2. BILD:CLAES NYBERG - Det var absolut ingen filmning. Jag var säker på att han blåste för straff, suckade Nordbladh och skakade på huvudet. Från sidlinjen såg det ut som den förre Trelleborgsspelaren hakades bakifrån och han föll inte på något sätt onaturligt. Innan utvisningen hade Nordbladh sumpat en hel del bra chanser. - Tyvärr fick jag bollen på fel fot varje gång, ursäktade nyförvärvet sig. Men jag kommer allt mer in i Höllvikens spel, så det kan bara bli bättre framöver. Lagen hade varsin halvlek. Bunkeflo den första och Höllviken den andra. - Även om vi stördes av vinden, var det också som om vi inte vågade spela ut innan pausen. Vi uppträdde ängsligt. Men det blev ju bättre, summerade Benny Mårtensson i Höllviken. Träningsmatch Höllvikens Gif-Bunkeflo 2-2 (1-2) H: Peter Eker (straff), John Andersson. B: Darco Marasovic, Magnus Persson. Text: Olle Dahlbäck