Annons

Match: Hästö IF-IFK Trelleborg 25-21 (15-7)

IFK inledde det nya handbollsåret på sämsta tänkbara sätt, när man under söndagen gästade Karlskrona idrottshall. Efter dryga kvartens spel mot Hästö stod det 9-1 till hemmalaget och IFK gjorde sammanlagt två ynka mål under matchens första 21 minuter.
Sport • Publicerad 6 januari 2002

- Det blev till en ruggig match med 900 på läktaren som gjorde sitt till, sa IFK-tränaren Staffan Ekberg direkt efter matchen och han var inte nådig i analysen:

- Vi var inte alls på hugget under inledningen av matchen och speciellt då inte framåt och vi släppte bland annat till alldeles för många kontringar bakåt.

Annons

Pierre Chamizo gjorde IFK-debut och kom från debuten med hedern i behåll och med bland annat två mål på kontot. Martin Ljungqvist blev bäste IFK-skytt med sina fyra mål men samma sak gällde med Martin som med övriga laget - han kom igång för sent och först i den andra halvleken och blev mållös i den första.

Division 2 Södra

Hästö IF-IFK Trelleborg 25-21 (15-7)

Hästö: Johan Sporron 8, Tobias Karlsson 6, Markus Sandström 5, Kristoffer Sevestedt 3, Martin Svensson 2, Karl Johansson.

IFK: Martin Ljungqvist 4, Henrik Reiz 3, Damir Alkic 3, Johan Antonsson, Niklas Strandell, Patric Sandblom, Niklas Ljungqvist, Pierre Chamizo 2, Linus Svensson.

Farmen-Bromölla 27-22

Kristianstad-Eslöv 29-27

Kävlinge-Karlskrona 18-31

Skurup-Lejonen 29-23

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons