Annons

Match: Häcken-TFF 0-2

Häcken på jakt efter uppflyttningsplats på bortaplan. En svår nöt? Knappast. TFF tog kommandot direkt och när gästerna inledde med en frejdig offensiv såg de 802 åskådarna på Rambergsvallen vart poängen skulle gå.
Sport • Publicerad 23 september 2002

Redan efter 25 sekunder sköt Vitali Gussev ett mäktigt skott som Häckenmålvakten Magnus Jonsson paradräddade. Minuten senare dribblade pigge Patrik Svensson sig in i straffområdet, fälldes och solklar straffspark som följd. Vitali Gussev visade att han hade nerverna under kontroll och sköt, både välplacerat och hårt, in 0-1. Med hela TFF-laget högt upp i banan stressades göteborgarna till enkla misstag och det är den stora förklaringen till TFF-vinsten, 0-2 (0-2). - Klart jag är glad. Första halvlek var fullständigt lysande från vår sida, menade TFF-tränaren Anders Grimberg. Lysande är att ta i, men laget presterade många målchanser och med giftiga spjutspetsar som Vitali Gussev och Mats Lilienberg blir det numera utdelning. - Ja, det är därför jag är här, log Lilienberg som sköt in tvåan från 22 meter efter en halvtimmas spel. TFF har nu dragit ifrån i bottenstriden och har sex poäng tillgodo på Brage med 15 poäng kvar att spela om.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons