Annons

Match: Enköping-TFF 0-0

Anders Grimberg och Ulf Larsson får vänta på sin första seger som tränare för TFF. En andefattig och mållös match mellan tabellfyran Enköpings SK och TFF i superettan slutade 0-0.
Sport • Publicerad 21 juli 2002

- Det finns ingen som kan begära att vi ska spela gladfotboll med tanke på det läge som vi befinner oss i, säger Ulf Larsson. Det var ett mycket defensivt TFF som mötte Enköping på bortaplan på lördagen. Tränarduon Grimberg och Larsson valde att spela med en defensiv 4-5-1-uppställning. - Vår taktik var att avvakta och säkra hemåt under den första timmen för att sedan flytta upp spelet, säger Ulf Larsson. Enköping hade ett bra läge i första halvlek. I den 38:e minuten fick laget en frispark fem meter från Trelleborgsmålet sedan målvakten Pål Lundin plockat upp en bakåtpassning från Thomas Magnusson. Med både lite tur och skicklighet lyckades dock Pål Lundin att rädda Jens Gustafsons frisparksskott. I den andra halvleken flyttade TFF upp positionerna något och när Wellington Andersson kom in efter 55 minuters spel blev det bättre fart på TFF:s offensiva spel. - Han spelade moget och bra trots att han bara är 20 år, tycker Ulf Larsson. Och med lite skärpa hade det kunnat bli ett TFF-mål i slutet av andra halvlek. I den 82:a minuten hade Christian Andersson ett bra skott som gick precis utanför höger kryss och minuten senare sköt Jens Sloth över från straffområdeslinjen. - Tänk om Christian och Jens hade haft lite annorlunda kroppsvinklar när de sköt sina skott, funderar Anders Grimberg. Superettan Enköping-TFF 0-0 Publik: 1 263

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons