Annons

"Märkligt tam match"

Det historiska övertaget på Malmö FF är borta. 0–3 igår innebar tredje raka förlusten och att MFF inte förlorat sedan 2007.
Sport • Publicerad 4 oktober 2010

TFF som MFF:s spöklag nummer ett är borta. Trelleborg elva segrar, Malmö tolv. Alf Westerberg, med förflutet i Malmö, är inte glad över utvecklingen.

– Vi har tappat momentum i matcherna mot Malmö. Den oro som jag känner igen inför matcherna mot Trelleborg, verkar vara borta. De har garden uppe när de kommer hit och låter sig inte tvingas ner.

Annons

Med det sagt så var Alf Westerberg besviken att hans mannar inte ens försökte brotta ner Malmölaget.

– Jag är besviken att vi inte brinner mer. Kanske är det så att vi inte hade karaktärsspelarna på banan idag, vi har trots allt Dennis Melander och Peter Abelsson borta.

Det som åtminstone från läktarhåll var förvånansvärt var just att inställningen var fjärran den som kännetecknat tidigare TFF-upplagor.

– Det är en märkligt tam match, särskilt när så mycket står på spel.

Alf Westerberg menar att TFF både 2008 och 2009 kunde mäta sig med Malmö, inte bara i derbyna utan även placeringsmässigt.

Nu är trelleborgarna frånsprungna på alla plan.

Nicolinn Nilsson
Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons