Annons

Mark Larsson tappade på slutet

Trelleborgaren Mark Larsson tappade placeringar under den avslutande rundan på Nordea tourtävlingen på danska Hornbaek Klub och dalade från 24:e till en slutlig 44:e plats.
Sport • Publicerad 24 maj 2010

Segrade gjorde norrmannen Marius Thorp och han var totalt överlägsen och fick ihop 64 och två gånger om 67 slag och Thorp hade -18 slag i protokollet vilket i sin tur var hela sex slag bättre än kvartetten som delade på andraplatsen.

Mark Larsson inledde fint med 69 slag i torsdags, fortsatte med gångbara 71 under fredagen och avslutade med 74 slag. Tävlingen höll mycket hög klass och det var långt ifrån bara Thorp i täten som spelade riktigt bra och trots den blygsamma 44:e placeringen hade Mark Lars minus två slag i slutprotokollet.

Tävlingen i Hornbaek var ett samarrangemang mellan Nordea tour och Ecco tour. Nordea tour fortsätter med spel torsdag-lördag på Forsgårdens GK, där Fredrik Jacobsson Masters avgörs.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons